• TELEFOON. 0181-477 127
  • ADRES. NOBELSTRAAT 78 - 3231 BD - BRIELLE

Over Tapasbar 1572

Proef de smaken van Spanje in Brielle bij Tapas Bar 1572. In ons restaurant kunt u onbeperkt van onze Tapas gerechtjes genieten met daarbij keuze uit verschillende heerlijke Spaanse wijnen en onze vers gemaakte sangria. Bent u geen wijnliefhebber? Dan hebben wij ook een breed assortiment aan wisselende speciaalbieren. Mocht u ons restaurant met een bezoek willen vereren, dan zullen wij er van alles aan doen om u een gezellige- en smaakvolle avond te bieden met onze overheerlijke tapas gerechten.

Voor velen is tapas eten een nieuwe ervaring. Tapas, wat is of wat zijn dat eigenlijk? Tapas horen bij de Spaanse cultuur, zijn onlosmakelijk verbonden met de Spaanse manier van leven en worden in heel Spanje in bars en cafe’s geserveerd. Aan het opdienen ligt van oudsher een aantal praktische overwegingen ten grondslag: een drankje (hoofdzakelijk sherry of wijn) werd, om ongedierte te weren, veelal afgedekt met een tapas van brood of ham. Tapas betekent vrij vertaald dan ook “dekseltje”. Bij ons in het restaurant kunt u de variatie en de hoeveelheid van de tapasgerechten zelf bepalen: onder het genot van een drankje b.v. 1 of 2 tapasgerechten per keer bestellen en zo de hele avond vullen.

Tapas kunnen omschreven worden als kleine Spaanse gerechtjes, meestal in combinatie met een lekker drankje. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten tapas te vinden, zowel warm als koud, vis, vlees of vegetarisch: alles kan en alles mag! Tapas zijn geliefd als borrelhapje maar je kunt er ook een complete maaltijd mee samenstellen. De tapas komen beetje bij beetje op het midden van de tafel en iedereen kan van alles proeven, zonder regels en voorschriften dus, met de vingers of een vorkje! Je kiest zelf een aantal tapas van de kaart en als je nog zin hebt in meer, kan er altijd bijbesteld worden. Buen provecho!

Wat hebben we te bieden?

1. Cadeaubon.
Wilt u een etentje cadeau geven? Dat kan! Wij verkopen ook cadeaubonnen waarbij u zelf de waarde bepaald.
2. Onbeperkt tapas.
ONBEPERKT TAPAS.
Proef de smaken van Spanje bij Tapas Bar 1572 in Brielle. Bij Tapas Bar 1572 kunt u vanaf heden 7 dagen per week onbeperkt van onze Tapas gerechtjes genieten voor maar €32,50 per persoon. Tevens hebben wij een selectie van heerlijke Spaanse wijnen en vers gemaakte sangria!

3. Kinderen eten ook mee!
Ook de kleintjes zijn welkom bij Tapasbar 1572, deze eten mee voor €14,50 per persoon tot 10 jaar oud.
4. Feesten & partijen.
Tapasbar 1572 is ook te benaderen voor grote groepen, verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Wil je graag alles uit handen geven? Neem dan even contact met ons op.